Om Os

Er du på jagt efter et nemt og lækkert måltid, som samtidig giver dig en anderledes og udsøgt kulinarisk oplevelse? Så skal du kigge forbi Gastronomia Napolitana eller oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller app.

Vi har en stor pizza takeaway menu med en masse velkendte klassikere samt mange af vores personlige favoritter. Blandt de klassiske italienske pizzaer kan vi bl.a. byde på margherita, capricciosa, hawaii, napolitana og pepperoni. Derudover kan vi dog også friste med et stort udvalg af himmelske italienske pizzaer – prøv f.eks. vores Gorgonzola pizza med lækker gorgonzola og parmaskinke.

En anden italiensk klassiker er Quattro Stagioni, som er fyldt med skinke, rejer, artiskok og champignon. Vil du have en lidt anderledes pizza, som samtidig forkæler dine smagsløg mere end du er vant til, så prøv f.eks. vores Sole med laks, soltørrede tomater, spinat og rucola eller vores Valtellina med bresaola (okseinderlår), frisk rucolasalat og revet parmesanost. Der er altså et enormt udvalg af himmelske italienske pizzaer på menuen, og den inkluderer også den klassiske calzone, som er en luftig og smagfuld indbagt pizza. Har du lyst til noget andet end pizza, kan vi også friste med et stort udvalg af lækre pastaretter såsom lasagne, linguine bolognese og forskellige slags ravioli.

Endelig kan vi også byde på et stort udvalg af kødretter og steaks samt sandwiches og durumruller. Og hvis du har lyst til mere, kan du slutte din middag af med en af vores lækre italienske desserter såsom klassikeren tiramisu eller italiensk gelato. Der er altså noget for enhver smag hos Gastronomia Napolitana, så hvad venter du på? Opret en online bestilling allerede nu!

Hos Gastronomia Napolitana elsker vi Italien og alle de fantastiske madretter, som stammer fra det traditionsrige og stolte italienske køkken. Vores dygtige og engagerede kokke har sammensat en stor menu, hvor der er plads til noget for enhver smag, og de tilbereder altid maden med den største kærlighed, passion og respekt for de italienske madtraditioner. Derfor kan du også være sikker på at vi altid arbejder med friske råvarer af høj kvalitet.

Du kan oprette en online bestilling nemt og hurtigt via vores hjemmeside ved at klikke på vores menu og vælge dine personlige favoritter. Du kan også bare finde din smartphone eller tablet frem hvis du henter vores brugervenlige app, som er gratis tilgængelig både via App Store og Google Play.